Zelf aan de slag

Je hebt op deze website een boel kunnen lezen en bekijken over het integratief gedragsmodel. Maar het is natuurlijk het allerleukste als je er ook zelf mee aan de slag kan. We hebben een paar opties voor je op een rij gezet:

  • Werken met de spiekwaaier of kwartet
  • Gesprekken voeren of trainingen verzorgen met meer impact op willen en kunnen
  • Actief meedoen in trainingen of inspiratiesessies
  • Oefenen in de praktijk met het versterken van willen en kunnen.
  • Linkjes naar interessante sites

Hieronder vind je meer informatie, neem gerust een kijkje! 

Spiekwaaier & kwartet

Voor in je broekzak

Retteketet, het IGM kwartet!

Je kent het wel: je hebt over 10 minuten een belangrijk gesprek en je kunt even niet op die ene techniek komen die zo handig is om geloof in eigen kunnen te versterken. Dan is de spiekwaaier ideaal!

Met dit kwartet kun je samen met je collega’s weer even opfrissen hoe het ook alweer zat met willen en kunnen. Horen financiele zorgen nou bij context, of eerder bij belastbaarheid? Met dit kwartet kom je er snel weer achter. Met een kleine knipoog natuurlijk.

Spiekwaaier

€ 21,75 incl BTW

IGM Kwartet

€ 18,00 incl BTW

Handige boeken

Gesprekken om willen en kunnen te versterken

Trainingen om willen en kunnen te versterken

In dit boek vind je veel praktische tips en technieken om willen en kunnen van anderen te versterken in gesprekken. Met veel praktijkvoorbeelden, speciaal voor de professional binnen het sociaal domein.

In dit boek, speciaal voor trainers binnen het sociaal domein, vind je veel handvatten voor het versterken van willen en kunnen met groepsactiviteiten (trainingen, workshops, groepsvoorlichtingen). 

Boek "Gesprekken met meer Impact"

€ 24,95 incl. BTW

Boek "Trainen met meer Impact"

€ 24,95 incl. BTW

Om zelf mee te oefenen

Er zijn heel veel technieken en handvatten voor de praktijk. De truc is om daar ook buiten trainingen om, zelf mee te oefenen. Om je daarbij te helpen hebben we een repertoire aan praktijkoefeningen ontwikkeld. Hieronder vind je een paar voorbeelden die helpen bij het versterken van willen en kunnen. 

Interessante Links

Scroll naar boven